Despre noi

Servicii personalizate pe nevoile afacerii tale

Clienții noștri din domeniul HoReCa ne contactează din tot județul Brașov! Oferim gratuit serviciul de transport, respectiv preluarea și livrarea. Ne îmbunătățim constant utilajele, tehnica și sistemele pentru a putea furniza cele mai bune servicii de spălătorie și igienizare.

Scurt istoric

2014

Compania a pornit ca un Start-Up finanțat printr-un program guvernamental. Capacitatea inițială de spălare era de 480 kg/zi. Primul client a venit chiar în ziua inaugurării.

2015

Capacitatea de spălare a crescut la 1032 kg/zi și am achiziționat primul calandru profesional. Am diversificat gama de servicii prin achiziționarea aparaturii pentru spălarea și uscarea covoarelor și a mochetelor.

2016

Nevoile ECOMAND cresc. Începem să ne aglomerăm, simțim nevoia să ne mutăm, însă bugetul nu ne permite. Calculăm, planificăm și așteptăm provocările anului următor.

2017

Evoluăm vizibil cu fiecare client care ne trece pragul. Pentru noi, este anul pregătirilor. Am obținut un nou proiect guvernamental pentru divizia de curățare a hainelor.

2018

Am implementat proiectul guvernamental și am construit un nou sediu în care să ducem povestea curățeniei mai departe. În sfârșit, ne-am mutat în noiembrie!

2019

A însemnat o creștere a capacității cu până la 3024 kg/zi.

2020

Serviciile noastre merg înainte, iar încrederea clienților noștri ne motivează. Am crescut capacitatea la peste 4800 kg/zi și continuăm să investim serios în ceea ce ne dorim a fi viitorul ECOMAND.

2021

Dezvoltăm durabil colaborările cu partenerii noștri și investim în reînnoirea echipamentelor de etichetare, ambalare și procesare produse finite.

2022

Am automatizat complet procesul de călcare și împachetare a textilelor, iar capacitatea a crescut până la 6300 kg/zi, prin cea mai mare investiție din istoria companiei.

Despre noi - istoric ecomand servicii spalatorie horeca industriala 1
Despre noi - 1959 rDSC00440

Misiunea noastră

Oferim standarde tehnologice înalte, logistică, punctualitate și garanția siguranței. Pentru noi, calitatea serviciilor este ceea ce ne definește și ne diferențiază. Ținem pasul cu o industrie în continuă dezvoltare și ne dorim să oferim soluții de curățare și igienizare pentru a pune afacerea ta în topul preferințelor clienților tăi.

Am hotărât încă de la început că ne vom ghida după dorința de dezvoltare și inovație. Astfel ne-am condus spre servicii îmbunătățite și am reușit să ne convingem clienții prin calitate, seriozitate, eficiență și profesionalism.

Vrem să continuăm această poveste și să ne dezvoltăm alături de afacerea ta.

Servicii personalizate

Afaceri unice, servicii personalizate. ECOMAND este răspunsul atunci când ai nevoie de un furnizor rapid, disponibil mereu, care pune la dispoziție textilele, integral, în cel mai scurt timp.

Ne asigurăm că lenjeria, prosoapele și covoarele sunt pe mâini bune, transportate în siguranță la preluare și livrate în condiții perfecte de igienă. Asigurăm livrarea textilelor la timp, atât în extra-sezon, cât și în sezon, fapt ce ne-a diferențiat de concurență.

Despre noi - 1805 HospitalZaragoza

Ce spun clienții noștri

5/5

Alege serviciile ECOMAND pentru igienizarea articolelor tale​