Servicii complete de spălătorie pentru HoReCa

ECOMAND este furnizorul tău de încredere pentru spălarea lenjeriilor, prosoapelor și covoarelor.

Calitatea, profesionalismul, promptitudinea și soluțiile ecologice sunt doar câteva cuvinte care descriu activitatea noastră. Fiecare afacere este diferită, iar pentru noi acest lucru se transpune în servicii personalizate, adaptate nevoilor tale, astfel încât tu să beneficiezi de o experiență unică. În plus, ne asigurăm de livrarea textilelor la timp, atât în extra-sezon, cât și în sezon.

Spălătorie lenjerii

Lenjeriile tale sunt pe mâini bune. Preluăm textilele în siguranță, le aducem la sediul nostru, unde urmează o igienizare individuală. Astfel ne asigurăm că produsele lăsate de clienții noștri nu se amestecă și nu se pierd.

Ne asigurăm că respectăm indicațiile producătorului de spălare și uscare pentru a prelungi durata de viață a materialului. Utilizăm detergenți ecologici, non-alergenici, la temperaturii înalte pentru o dezinfectare și curățare riguroasă.
Premium

Spălătorie Prosoape

Cu timpul țesătura prosoapelor se deteriorează. Astfel acestea nu mai absorb apa sau se subțiază. Noi avem soluția potrivită pentru prosoape mereu moi, catifelate și cu un miros proaspăt care să răsfețe pielea clienților tăi.

Folosim programe de spălare delicate cu materialul prosoapelor, detergenți profesionali, non-alergenici și balsam adecvat pentru ca acestea să nu își piardă capacitatea a absorbție și să rămână pufoase ca în prima zi. Iar parfumul proaspăt va cuceri de la prima atingere.
Premium

Broderie

Articolele brodate, uniformele de lucru și echipamentele se uzează cu timpul și necesită o atenție deosebită. Și asta pentru că fiecare detaliu contribuie la imaginea afacerii tale, iar tu știi cel mai bine că o carte de vizită frumoasă atrage clienți pe măsură.

De aceea, ne oferim serviciile de broderie pentru textile. Ne asigurăm că fiecare literă este la locul ei, iar numele afacerii tale se află la loc de cinste. Personalizăm toate articolele din afacerea ta. Coasem logo-uri, semne și embleme, retușăm și reparăm materialele pentru ca tu să oferi aceleași standarde cu care ți-ai obișnuit clienții.

Spălătorie covoare

Spălatul covoarelor este o muncă dificilă. Dimensiunile mari, materialele dure transformă această activitate într-o adevărată provocare. Iar noi știm lucrul acesta. De aceea, venim în întâmpinarea ta cu o soluție de nerefuzat.

Pentru o curățare și igienizare eficiente, dispunem de utilaje profesionale, uscătoare, dezumidificatoare, și autoutilitare, mereu la dispoziția afacerii tale. Folosim detergenți profesionali care îndepărtează orice pată și lasă un parfum delicat.

Spălătorie mochete

O mochetă tranzitată este o mochetă care are nevoie de o intervenție rapidă. De aceea, noi o preluăm, o curățăm cu detergenți speciali, scoatem fiecare pată de pe suprafața ei și o uscăm rapid. Astfel, în maxim 24 de ore îți poți primi din nou oaspeții pe ea.

Garantăm pentru procesul de spălare și igienizare și ți le livrăm înapoi gratuit, în cel mai scurt timp. Indiferent de perioada din an când ai nevoie de serviciile noastre, capacitatea noastră mare de lucru îți asigură o experiență rapidă și personalizată.

De ce să alegi serviciile noastre?

Siguranță

Punem accentul pe spălarea și igienizarea individuală, pentru fiecare unitate.

Promptitudine

Dispunem de capacitate mare de lucru, funcționăm non-stop și livrăm rapid.

Capacitate industrială

Facem față în cele mai aglomerate perioade. dublăm anual cantitatea de lucru.

Încredere

Prezentăm rapoarte de livrare ale kilogramelor, la momentul livrării, dar și la final de lună.

Livrare express

Îți trimitem o mașină și îți aducem textilele înapoi în maxim 48 de ore.

Prietenos cu mediul

Utilizăm doar detergenți și parfumanți ecologici, non-alergenici pentru igienizarea textilelor tale.

Întrebări frecvente

DA, transportul este asigurat, zilnic, de luni până duminică și este gratuit. Mai multe comenzi sau urgențe nu atrag costuri suplimentare.

Timpul de lucru este de maxim 48 h, în care includem și transportul, atât tur, cât și retur. Cantitatea nu influențează timpul de lucru.

Da, cantitatea minimă este de 20 kg și este adresată atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.

Folosim detergenți profesionali, potriviți pentru fiecare tip de textile în parte. Dozajul se efectuează automat prin intermediul unui sistem bazat pe aer comprimat.

Pentru broderie, vom efectua o programare în baza căreia vom ridica toate textilele care se doresc a fi brodate. Întregul proces poate dura de la 1 la 5 zile, în funcție de numărul de textile.

Da. Puteți preda și ridica lenjeriile de la punctul nostru de lucru aflat pe strada Celulozei, nr. 15, localitatea Zărnești, jud. Brașov.

Ai o întrebare care nu apare aici? Contactează-ne la +40 749 133 233

Servicii de spălătorie lenjerii si prosoape industria hotelieră - 1959 rDSC00440

Misiunea noastră

Calitate la standarde ridicate, soluții tehnologice de ultimă generație și siguranță garantată. Aceasta este promisiunea ECOMAND. Ne-am asumat un angajament de a ține pasul cu o industrie în continuă dezvoltare. Creștem pe fiecare zi și ne dorim să oferim soluții de curățare și igienizare care pun afacerea ta în topul preferințelor clienților tăi.

An de an ne dublăm capacitatea de lucru și continuăm să ne atragem clienții prin calitate, seriozitate, eficiență și profesionalism. Livrăm servicii îmbunătățite, în cel mai scurt timp, indiferent de sezon.

Hai să continuăm împreună povestea ECOMAND.

Alege serviciile ECOMAND pentru igienizarea articolelor tale​